lidmaatschap

lidmaatschap

Met een lidmaatschap bij WTV Centurion wordt je ook lid van de NTFU.
Je  ondersteunt niet alleen onze activiteiten op het gebied van belangenbehartiging en sportstimulering, je zorgt er ook nog eens voor dat je heel veel voordeel krijgt.

De voordelen van het NTFU-lidmaatschap.
De unieke NTFU fietsschadeverzekering met een maximale vergoeding van €1.000,- (Mogelijkheid tot uitbreiding fietsschadeverzekering tot max. €10.000,-)
Iedere 2 maanden Fietssport Magazine, een tijdschrift boordevol inspiratie voor sportieve fietsers en mountainbikers.
Gratis de complete NTFU Kalender of de NTFU mountainbiketochten kalender
Kortingen op trainingen en clinics verzorgd door gekwalificeerde NTFU-instructeurs
Korting op 3.000 NTFU toertochten
Snel van start bij toertochten met NTFU Scan & Go
Korting op de Pech-onderweg-service via FietsNED

Informatie.
Het verenigingsjaar loopt gelijk met het kalenderjaar, dus van 1 januari t/m 31 december. Een opzegging van het lidmaatschap moet uiterlijk 28 januari van het lopende verenigingsjaar binnen zijn bij het secretariaat. De contributie bedraagt €70,00 per jaar, inclusief NTFU-lidmaatschap.(bevat o.a. een collectieve fietsverzekering)

De bedragen  zijn in de algemene ledenveragdering vastgesteld voor het jaar 2020:
Hoofdleden € 70,00
Gezinsleden € 58,50
Sub-leden € 40.00
* Sub-leden zijn leden die ook lid zijn van een andere fietsvereniging die aangesloten is bij de NTFU.

Contributie.
De contributie van de club is redelijk per jaar en dan heb je ook nog direct een fietsverzekering van de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). Zes maal per jaar ontvang je het Fietssportmagazine en krijg je korting op alle andere NTFU toertochten in het land. Voor meer info kijk bij kopje contributie
Voor de leden zijn er gedurende het fietsseizoen verschillende gezellige en vaak druk bezochte sociale activiteiten zoals een nieuwjaarsreceptie, oliebollenrit, clubweekend, enz.


Al lid van een andere vereniging, en bij ons ook lid worden bij ons? Dat kan! In dat geval kunt u zich aanmelden als sub-lid bij WTV Centurion. Uw lidmaatschap zal echter zonder NTFU-lidmaatschap zijn, deze afdracht geschiedt bij uw andere vereniging.

Lid worden
Aanmeldingsformulier

sfeer impressie