Hou je ook van fietsen?

op zoek naar nieuwe uitdagingen

Hoe raar kan het lopen!

Wie had begin vorig jaar gedacht dat we nu, begin april, nog net zo beperkt, zo niet beperkter, zouden zijn in onze “vrijheid”.
Het virus heeft ons aardig in zijn greep. Steeds meer mensen kennen we, die het ondertussen hebben gehad en/of zijn ingeënt. We hopen zo dat het inenten een stap is richting ons vrij bewegen.
Ook de vaste fiets gewoontes zullen nog even op zich moeten laten wachten, hoe graag we ook anders willen.

De laatste maanden hebben de individuele leden de nodige kilometers hebben gemaakt en velen hebben zichzelf verwend met een nieuwe fiets. Het wordt dus hoogtijd dat we “de wei” weer in mogen.
Op verzoek van de leden om leuke en gezellige routes te rijden, delen we elke week weer een GPS-bestand in onze race-app.
Deze kunnen dan op eigen initiatief, op een zelf te bepalen dag en tijdstip rijden.
Wel hebben we het volgende verzoek: Als jullie met meer dan 2 personen fietsen respecteer dan a.u.b. onze clubregels: Het fietsen is volledig op eigen verantwoording en NIET in clubkleding.

24 maart – corona update
tot tenminste 20 april

Als wielrenner is afstand houden tot elkaar bijna onmogelijk. Toch doen we een beroep op de zelfbeheersing van elke lid: respecteer de minimale afstand van 1,5 meter tot elkaar en anderen. Dat betekent niet in het wiel van een ander rijden of schouder aan schouder naast elkaar. Het zal even wennen zijn om niet uit de wind te kunnen fietsen, maar zie het als een goede training: uiteindelijk word je er sterker door.

De GPX-bestanden zijn via de link te downloaden en naar je navigatie-apparatuur importeren.

COVID routes voor komende  week

in de planning

gezien de COVID perikelen even een pas op de plaats.

Hopende dat we snel weer wat mogen en kunnen organiseren, dan gaan de remmen los.

Hou je ook van fietsen?

Als het kan, fiets dan eens met ons mee!

In een normale situatie kunnen we fietsen in clubverband. Dit is het gezellig, afwisselend en comfortabel rijden over de vele kleine binnenwegen rondom Wehl en ver daarbuiten.

Buiten het seizoen wordt er ook gefietst maar die activiteit wordt kenbaar gemaakt via de website en Whatts app.

Is uw interesse gewekt, kijk dan eens op onze sub-menu’s voor meer info.

Video afspelen

onze sponsors