activiteit

centurion’s 500

Afgelast

Er raast een pandemie over de wereld, die vrijwel niemand zag (of wilde zien) aankomen, en waarvan de ernst in veel landen is onderschat. We zijn terecht gekomen op onbekend terrein. De hoop en verwachting was dat de crisis van korte duur zou zijn. Helaas…

centurion's 500

Op basis van Rapha’s 500 hebben we bij WTV Centurion ook een bezigheids-therapie verzonnen om de dagen rondom het einde van het jaar aangenaam en sportief in te vullen. Tevens is het een goed alibi om toch dat extra gebakje of kerststol te mogen eten.
Vorig jaar vond de eerste editie plaats van onze Centurion’s 500 en waren we positief verrast over de deelname en daarom maken we kenbaar dat dit jaar de 2de editie van Centurion’s 500 zal plaatsvinden.

 

wat houdt het in?

Vanaf 24/12 t/m 31/12 fietsen we 500 km of meer. Het lijkt veel, maar als je je bedenkt dat je 8 dagen tot je beschikking hebt dan valt het reuze mee.
Er zal elke dag een GPS-tocht ter beschikking worden gesteld waarbij het totaal aantal kilometers de 500 ruimschoots overtreft. Hierdoor ben je in de gelegenheid om niet elke
dag te moeten fietsen.
Wil je 1ste kerstdag uitslapen en heb je 2de kerstdag last van de kalkoen van de vorige dag dan ben je niet verplicht te komen.
Misschien wil je wel een leuke graveltocht fietsen die in deze periode ergens in het land georganiseerd wordt, ook dat kan. Het gaat er uiteindelijk om dat je op de 31/12 je 500ste km fietst.